Incontinentie bed onderlegger 2500 ml geurabsorberend Platin 5 5
Incontinentie bed onderlegger met een antibacteriële en geurabsorberende kwaliteit op basis van zilver-nanotechnologie. Onschadelijke zilver ionen neutraliseren de groei van de bacterieën die geurtjes veroorzaken. Werkzame stof is trevira bioactive.

Hoge opname capaciteit van 2500 ml/m2 .
95 graden wasbaar.
Polyester velours bovenlaag daartussen een fleece absorbtielaag met een waterdichte polyurethaan laag en als onderlaag gelamineerde molton. Voorkomt doorlekken.

Maat 75 x 90 cm.
Bij aankoop van 3 stuks € 2,00 korting per onderlegger!

Dit product bevat een antibacterieel werkzame stof met de werkzame stof pyrithion zink Wanneer dit product sterk verdunt op textiel wordt  aangebracht is het in het geheel niet schadelijk voor uw gezondheid of huid. De werkzame stof pyrithion zink als hoofdbestadsdeel van Trevira Bioactive maakt dit product blijvend antibacterieel en geurabsorberend. Vanwege  een EU verordening zijn wij verplicht de werkzame stof te vermelden. 
 

| Meer

Informatie:
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 26,95 € 21,95
Aantal: Bestellen
Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 26,95  € 21,95

3 of meer

€ 19,95
Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk plaatsen. Contence behoudt zich het recht voor onredelijk en grof commentaar te verwijderen.

Met vriendelijke groeten,

Team Contence

L.F. -

De onderleggers absorberen goed, zijn prima wasbaar en zien er ook goed uit (ook niet onbelangrijk). Ik ben dik tevreden.

H.J. -

de matjes zijn zeer goed en blijven goed liggen en geen transpiratie makkelijk te wassen we zijn zeer te vreden over dit product.

Annemiek -

Prima onderleggers.. goed wasbaar.. absorbeert goed.. helemaal tevreden

G. Kleyn -

Voor het bed gebruiken we de onderleggers met instopstroken. de Platin is ideaal voor op de bank. Geen ernstige ongelukken op de bank. Heel tevreden.

EJ Fennema -

Geweldige onderlegger.
Doet wat hij moet doen en het bed blijft droog.
Makkelijk te verwisselen na een ongelukje.
Zeker een aanrader

Geen reviews gevonden.

Meer reviews