Ruilen en/of retourneren

Voordat we uw artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht verzoeken wij de retour per mail aan te melden en het artikelnummer, de maatvoering en het ordernummer te vermelden. Tevens verzoeken wij u de reden van retournering /ruiling aan te geven.  U  kunt dit doen door te mailen naar info@contence.nl.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • De retourzending dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar gemaakt te worden per email aan info@contence.nl
  • Het artikel dient binnen 14 werkdagen na het aanmelden van de retourzending bij ons binnen te zijn.
  • Het artikel mag niet gedragen en/of gewassen zijn en eventuele labels zitten nog aan het product. Dit in verband met de hygiene aspecten van ons product. Ook dient het product in de originele verpakking retour gestuurd te worden.
  • het recht van retour en/of ruiling geldt niet voor speciaal op uw verzoek bestelde artikelen en maatwerk artikelen. Deze zijn uitgesloten van retourrecht.

U ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. Het factuurbedrag dat u voor de bestelde producten betaald heeft wordt dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terugbetaald (via afhankelijk van hoe u betaald heeft iDEAL, Paypal of vooruitbetaalde orders).
Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat of ander product. Dan kunt u deze via de gebruikelijke wijze bestellen.

Stuurt u de artikelen retour aan ons terwijl u niet volgens bovenstaande voorwaarden (bijv. gewassen en/of gedragen) heeft gehandeld dan vergoeden wij deze niet, en sturen wij de artikelen naar u retour na het betalen van de verzendkosten!