Contence is de onafhankelijke specialist in wasbare incontinentiematerialen met de grootste collectie in ondergoed en beddengoed op het gebied van wasbare incontinentie.

Anoniem, discreet en voordelig te bestellen via het Internet.
 

Maatwerk nodig ?  Op aanvraag zijn sommige slips leverbaar tot en met maat 5XL.


Wasbaar incontinentieondergoed en beddengoed 
Contence richt zich op duurzame wasbare incontinentie producten, die naast een geringe belasting op het milieu tevens een veel voordeligere optie zijn, op termijn. Uw voordeel loopt al snel op tot 700 euro per jaar. Op deze website vindt u een rekenvoorbeeld hiervoor.

Contence incontinentie ondergoed, veilig, comfortabel en droog!  
De eigen ondergoedlijn voor dames, heren en kinderen in wasbaar incontinentie ondergoed is van zeer hoge kwaliteit en gegarandeerd tot 200 wasbeurten, meer informatie vindt u op het was etiket. 
Een hoge urine opslagcapaciteit garandeert optimaal comfort ten opzichte van eenmalig bruikbare disposable (wegwerp) materialen en bespaart tevens het milieu. Thuiszorg voor incontinentie patiënten wordt daarmee bereikbaar. Het geeft patiënten het zelfvertrouwen en vertrouwen dat nodig is om content te leven met ongewenst urine verlies.

Contence wasbaar beddengoed 300 x herbruikbaar !
De wasbare  onderleggers zijn uitgevoerd met het unieke 4 lagen systeem door een gepatenteerde samenstelling van materialen. De sneldrogende toplaag en de hoge opname capacitiet van vocht / urine in combinatie met ademende waterdichte stoffen garanderen een droge, veilige maar vooral ook comfortabele nacht. Diverse uitvoeringen, met daarbij behorende  urine opname capaciteiten, zijn mogelijk. De maatvoering is afgestemd op dames, heren en kinderen. In overleg is maatwerk mogelijk. Onderleggers hebben een gegarandeerde levensduur van 300 wasbeurten.

Op maat gemaakt wasbaar incontintie ondergoed.
Contence kan speciaal voor u een op maat gemaakte incontinentie short of slip of beddengoed maken tegen een geringe meerprijs.
Mail ons voor verdere informatie: info@contence.nl.

Particulieren en zorginstellingen.
In principe richten wij ons met onze webshop op particulieren en kleinere zorginstellingen. Groothandels en grotere zorginstellingen kunnen zich richten tot ons bedrijf Contence te Hasselt (Ov.)

Klanten uit België.
Uitraard zijn ook onze Belgische klanten welkom in onze webshop. Vanaf een ordergrootte van 75 euro krijgt U als belgische klant gratis bezorgd.

Voor al onze producten geldt: Voor gebruik wassen voor het beste resultaat!

Mocht u vragen hebben dan kunt u ze gerust stellen via het contact formulier.

Met vriendelijke groeten,

Erna Beerda-Scholma